Rengasmyynti

Maxxis on valintasi, kun haluat huippulaatua ja mukavia ajo-ominaisuuksia asfaltilla ja sen ulkopuolella. Taloudellisuutta ja turvallisuutta järkevään hintaan Maxxis valikoimasta löydät kesä-, talvi ja ympärivuotiset renkaat jokaiselle sopivaan käyttötarkoitukseen ja lähes mihin tahansa ajoneuvoon.

Autogrip renkaat tuotetaan osana kiinalaista Fullrun rengaskonsernia, ja nyt saat rengaskaupastamme maailman huippulaatua lähes pilkkahintaan, ainakin edullisesti ja varmasti perille saakka toimitettuna. Autogrip renkaat ovat saatavilla monissa koissa, on talvirenkaat ja kesärenkaat josta valita. 


Vannemyynti

ALCAR kehittää ja valmistaa vanteita juuri sinun ajoneuvoosi. Voit valita laajasta AEZ, DOTZ, DEZENT, MAK ja  DOTZ Survival vannevalikoimasta vanteita 14″ – 23″ koossa. Valtaosa vanteistamme on TÜV sertifioituja ja 100% autoosi sopivia. Näe ja koe miltä valitsemasi vanteet näyttävät autosi alla 3D Vannesovittimen avulla!

Special Wheels toimii nykyään kaikissa Pohjoismaissa ja on osa Hertel Groupia. Edustamamme tuotemerkit ovat Nitro Wheels, Advanti Racing, ATS, Breyton, Ballistic, Team Dynamics, BM Wheels, Image, CSP ja tilausvalikoimatuotteet TSW ja OZ. Lisäksi toimitamme kuorma-autotuotteita Accuride- ja Speedline Truck- tuotemerkeiltä.

Meiltä myös rengashotelli ja nelipyöräsuuntaukset.